ГоловнаНовини ЖКГПодії6 січня в Україні прогнозують складні погодні умови

6 січня в Україні прогнозують складні погодні умови

На дорогах країни ожеледиця. Вітер північний, північно-східний 7-12 м/с, в Україні, крім західних областей пориви 15-20 м/с, на Одещині та Миколаївщині місцями 25 м/с.
6 січня в Україні прогнозуємо складні погодні умови: вдень в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській областях сильні снігопади, хуртовини, снігові замети (на Одещині, Миколаївщині та Кіровоградщині місцями дуже сильний сніг); у східних, Дніпропетровській, Херсонській та Запорізькій областях мокрий сніг та дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь; на решті території невеликий сніг, передає Укргідрометцентр. 
 
На дорогах країни ожеледиця. Вітер північний, північно-східний 7-12 м/с, в Україні, крім західних областей пориви 15-20 м/с, на Одещині та Миколаївщині місцями 25 м/с. 
 
Зниження температури у північних та західних областях вночі до 15-20° морозу, вдень до 12-17° морозу, у центральних, Одеській, Миколаївській та Харківській протягом доби 8-13° морозу, у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях вночі 2-7° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла; в Криму вночі 0-5°, вдень 7-12° тепла.
 
У Києві сьогодні складні погодні умови: зниження температури вночі та вдень до 15-17° морозу; часом невеликий сніг; вдень пориви північного вітру 15-20 м/с, хуртовини; на дорогах ожеледиця. 
 
У Львові в п'ятницю чекаємо на невеликий сніг. 
На дорогах ожеледиця.Вітер північний, помірний.Температура вночі -16..-18°, вдень -13..-15° 
 
У Дніпрі 6 січня вдень сильний сніг. 
На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12, пориви 15-20 м/с, спостерігатимуться хуртовини та снігові замети. Температура вночі -7..-9°, вдень -2..-4°. 
 
В Одесі вдень сильний сніг. 
На дорогах ожеледиця. Вітер північний, північно-східний, з поривами до 25 м/с, спостерігатимуться хуртовини та снігові замети. Вночі -7..-9°, вдень -5..-7°. 
 
У Харкові вдень сильний сніг з дощем. 
На дорогах подекуди ожеледиця. На дорогах ожеледиця, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний, поривчастий, спостерігатимуться хуртовини. 
Вночі -7..-9°, вдень -2..-4°. 
 
В Карпатах 6 січня прогнозуємо невеликий сніг. 
Вітер північний, з поривами 15-20 м/с, хуртовини. 
6 січня у горах Львівської області та у високогір'ї Iвано - Франкiвської, Закарпатської областей зберігається значний (III) рiвень лавинної небезпеки. В гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дороги. 
Температура вночі -15..-20°, вдень -13..-18°. 
 
Висота снігового покриву на сьогоднішній день становить: 
Славське 41 см 
Плай 11 см 
Міжгір'я 35 см 
Рахів 40 см 
Івано-Франківськ 1 см 
Яремча 8 см 
Пожежевська 11 см 
 
Коментарі (0)