ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Кіровограді створили клуб для бажаючих будувати собі житло

У Кіровограді створили клуб для бажаючих будувати собі житло

У Кіровоградському прес-клубі реформ було презентовано нещодавно створений житловий клуб «Будуй сам». Ця організація буде об’єднувати всіх бажаючих побудувати для себе житловий будинок чи квартиру
Днями в Кіровоградському прес-клубі реформ було презентовано нещодавно створений житловий клуб «Будуй сам». Ця організація буде об’єднувати всіх бажаючих побудувати для себе житловий будинок чи квартиру.

Розпочав прес-конференцію Віктор Шмідт, генеральний директор ПП «Житлобуд»: «Розвиток будівництва в нашій державі нині нагадує амплітуду: підйом-падіння. Нині ситуація перебуває на стадії падіння. В Кіровограді близько 40 тисяч сімей мають потребу у житлі. І не дивлячись на те, що нам розповідають про кризу, шляхи вирішення цієї проблеми є. Соціальне житло має і може бути доступним. Бо, повірте, така можливість є. У влади були якісь потуги наблизитися до цієї проблеми, але так нічого і не змінилося», - зазначив він.

В.Шмідт розповів, що задача житлового клубу – об’єднати людей, які потребують житла і мають бажання розпочати будівництво в місті. «Всі мають розуміти, що сьогодні безкоштовного житла вже не буде. Тому треба об’єднуватися і будувати комерційне житло. Бо від влади люди цього не дочекаються, - зауважив В.Шмідт. - Я знаю цю проблему із середини і знаю, що таке соціальне житло. Багато хто звертався до мене із пропозиціями відроджувати будівництво, але довіру нині я маю лише до народного депутата Дмитра Ветвицького. Ми знайшли з ним спільну мову. З ним ми і працюватимемо в цьому напрямку, бо в будівництві треба абсолютно все змінювати».

Джерело – «Весь Кіровоград»


 
Коментарі (0)