ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЛьвів’ян закликають до обережності: насувається велика негода

Львів’ян закликають до обережності: насувається велика негода

Львівський обласний центр з гідрометеорології МНС попереджає, що 6 грудня у Львові можливі сильні пориви вітру та мокрий сніг. 7 та 8 грудня очікують сніг та ожелед
Львівський обласний центр з гідрометеорології МНС попереджає, що 6 грудня у Львові можливі сильні пориви вітру та мокрий сніг. 7 та 8 грудня очікують сніг та ожеледь.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі ЛМР.

Як повідомили у Гідрометцентрі, 6 грудня очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень – невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі 1-3º морозу, вдень – 3-5º тепла.

7 грудня також можливий мокрий сніг та ожеледь на дорогах. Температура повітря вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 0-5º тепла.

8 грудня слід очікувати мокрий сніг та сніг, можливе налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку, слабка ожеледь. Вдень місцями можливі пориви вітру до 20 м/с.

У зв’язку із несприятливими погодними умовами, міська рада просить жителів та гостей міста бути обережними та зважати на ускладнення погодних умов.

 
Коментарі (0)