ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГБлизнюк і Парцхаладзе навчатимуть чиновників містобудівним нормам

Близнюк і Парцхаладзе навчатимуть чиновників містобудівним нормам

Між Близнюком і Парцхаладзе була досягнута домовленість про створення спеціальної робочої групи для проведення семінарів-практикумів, які ознайомлять представників влади регіонів і будівельників з нормативно-правовими актами закону № 3038

Глава ради директорів Конфедерації будівництва України Лев Парцхаладзе домовився з міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолієм Близнюком про проведення спільних з Державним архітектурно-будівельним контролем семінарів-практикумів в регіонах за законом про регулювання містобудівної діяльності (№ 3038).

Про це вони домовилися на нараді в Минрегіонів, повідомляє прес-служба Конфедерації будівництва України.

Між Близнюком і Парцхаладзе була досягнута домовленість про створення спеціальної робочої групи для проведення семінарів-практикумів, які ознайомлять представників влади регіонів і будівельників з нормативно-правовими актами закону № 3038.

Планується розробити буклети-пам'ятки, в яких буде міститися коротка інформація про процедури, передбачені новим законодавством. Буклети будуть розповсюджуватись в органах виконавчої влади – дозвільних центрах, управліннях архітектури, ДАБК, та інших відомствах. Також в планах створення «гарячої лінії», за допомогою якої громадяни зможуть заявити про порушення законодавства представниками органів виконавчої влади.

Джерело – РБК-Україна


 
Коментарі (0)