ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЧеркаські ремонтники намагаються обігнати зимову негоду

Черкаські ремонтники намагаються обігнати зимову негоду

У Черкасах триває реконструкція вулиць Козацької та Одеської

У Черкасах триває реконструкція вулиць Козацької та Одеської. Усі роботи виконуються за кошти, отримані від випуску муніципальних облігацій.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Як зазначено в повідомленні, на вул. Козацькій комунальники прокладають зливову каналізацію протяжністю майже 600 метрів. Роботи ведуться в районі скверу біля річкового порту.  Нову каналізацію підключать до існуючої мережі, що проходить по вул. Г. Сталінграду. Вулиця Козацька, як, до речі, і більшість вулиць у Черкасах, не має зливової каналізації. Вода після дощів не відходила, а залишалася на поверхні і руйнувала асфальт. У зв’язку з цим територія біля набережної вважалася небезпечною через загрозу підтоплення.

Заступник міського голови Олексій Леонов зазначив, що на Козацькій комунальники працюватимуть, допоки дозволить погода. Тут вже встановили ліхтарі освітлення по непарній стороні вулиці, проклали електрокабелі.

Загалом реконструкція вулиці відбуватиметься у два етапи. Перший – будівництво зливової каналізації і встановлення ліхтарів освітлення. Його мають провести цього року. Другий – розширення дороги, облаштування велодоріжок по обидва боки вулиці, влаштування тротуарів та асфальтування проїжджої частини за технологією ЩМА. Ці роботи вже проведуть у 2012 році.

А на вулиці Одеській замінюють асфальтне покриття. Навесні там проведуть роботи з розширення проїжджої частини і облаштування зливової каналізації. 

Крім того, бригади ремонтників працюють на вул. Гоголя, де два роки тому сталася одна з найбільших аварій на каналізаційному колекторі. Там асфальтують ділянку між вул. Сєдова та Різдвяна.

 
Коментарі (0)