ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГНа Кіровоградщині газифіковано ще один населений пункт

На Кіровоградщині газифіковано ще один населений пункт

У селі Нерубайка Новоархангельського району Кіровоградської області відбулось урочисте введення в експлуатацію підвідного газопроводу

У селі Нерубайка Новоархангельського району Кіровоградської області  відбулось урочисте введення в експлуатацію підвідного газопроводу. Участь у заході взяв перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Кіровоградської ОДА.

Привітавши жителів села зі знаковою подією для всього населеного пункту, Андрій Ніколаєнко розповів про подальші плани обласної влади стосовно газифікації Кіровоградщини. «Область – одна з найменш газифікованих в Україні. І ця проблема для нас стоїть дуже гостро. Відтак, її вирішення знайшло широке відображення в обласній програмі соціально-економічного розвитку «Центральний регіон – 2015». Уже цього року з газом жителі Головківки Олександрійського району, Нового Стародуба Петрівського району, прийшов газ і до Новгородківського району, на черзі – Хмельове Маловисківського району. Загалом цього року із НАК «Нафтогаз» ми підписали контрактів на суму 43 млн грн. Нині готується проектно-кошторисна документація газифікації самого Новоархангельска, будуватиметься газорозподільча станція. Будуть газифіковані Новоукраїнський район і західні, найвіддаленіші, райони області – Гайворонський, Ульяновський і Голованівський», - зазначив А.Ніколаєнко.

 
Коментарі (0)