ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЛазертаг та пейнтбол: відмінності і переваги

Лазертаг та пейнтбол: відмінності і переваги

З кожним роком зростає популярність таких активних спортивних ігор, як пейнтбол та лазертаг. Вони багато в чому схожі, це командні ігри для досягнення спільної мети, але із застосуванням різної зброї

З кожним роком зростає популярність таких активних спортивних ігор, як пейнтбол та лазертаг. Вони багато в чому схожі, це командні ігри для досягнення спільної мети, але із застосуванням різної зброї. Наприклад, в грі lasertag не використовуються кульки з фарбою, які можуть нанести випадкову травму. Гравцям видається вдосконалена лазерна зброя новітнього зразка, яка повністю відповідає європейським стандартам якості і вимогам безпеки.

Особливості гри лазертаг у Львові

Лазертаг є різновидом гри пейнтбол, вона має свої особливості та переваги. У спортивно-розважальному клубі Львова пропонують велику різноманітність сценаріїв (історичні події, комп'ютерні ігри та ін.). У неї можуть грати навіть діти, починаючи з шести років, так як правила прості і зрозумілі кожному.

 

 

На відміну від пейнтболу грати можна в звичайному одязі, не надягаючи важке захисне обмундирування. Гравці діляться на дві команди по 5-6 гравців у кожній і вибирають сюжет гри. На голові кожного учасника є спеціальна пов'язка певного кольору, яка реагує вібрацією на влучне попадання противника.

При точному попаданні подається звуковий сигнал, а кількість пострілів в ціль до повної поразки залежить від сюжету або обговорюється між учасниками заздалегідь. В кінці гри можна подивитися статистику і дізнатися кількість влучних пострілів і промахів у кожного гравця. В результаті гарантується повна прозорість і чесність.

Грати в лазертаг можна на вулиці і в закритому приміщенні, тому участь в грі не залежить від пори року і погодних умов. Це дійсно цікава та захоплююча командна гра, яка дозволяє згуртувати колектив для досягнення спільної мети, а також розвинути уважність, швидкість реакції і точність пострілів.

Спортивний і тактовний пейнтбол у Львові

Клуб активного відпочинку у Львові пропонує дитячий, спортивний і тактичний пейнтбол за доступною ціною. На вибір відвідувачам пропонується великий вибір пакетів, які відрізняються ціною і умовами. У клубі Львова є спеціально обладнаний ігровий майданчик великої площі, що дозволяє вільно грати командам в кількості 10 на 10 учасників.

Кожен повинен хоча б раз спробувати гру в пейнтбол, і гарантовано отримати масу позитиву та адреналіну, азарту і відмінного настрою. Кожному гравцеві видається спеціальне обмундирування, зброя, набір кульок з фарбою і захисні індивідуальні засоби.

Спортивний пейнтбол - це професійні змагання між командами, які з кожним роком тільки набирають популярність, як в світі, так і в Україні. Головні вимоги спортивного пейнтболу наступні:

  • гра на полі встановленого зразка (розмірів і надувних укриттів);
  • використання електронних маркерів;
  • контроль правил з боку незалежного судді;
  • склад команд - три або п'ять гравців.

Клуб активного відпочинку у Львові пропонує цікавий і захоплюючий відпочинок для сім'ї, друзів або колег по роботі, забезпечує отримання маси емоцій і чудового настрою.

 
Коментарі (0)