ГоловнаНовини ЖКГПодії8 січня в Україні, крім крайніх заходу та сходу, складні погодні умови

8 січня в Україні, крім крайніх заходу та сходу, складні погодні умови

8 січня в Україні, крім крайніх заходу та сходу, складні погодні умови: сніг, місцями сильні снігопади, хуртовини, у Приазов'ї вдень мокрий сніг з дощем, у східній частині місцями ожеледь, на дорогах країни ожеледиця.
8 січня в Україні, крім крайніх заходу та сходу, складні погодні умови: сніг, місцями сильні снігопади, хуртовини, у Приазов'ї вдень мокрий сніг з дощем, у східній частині місцями ожеледь, на дорогах країни ожеледиця. Вітер північно-східний, північний, 7-12 м/с, на Правобережжі місцями пориви 15-20 м/с.
 
Температура у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Кіроворадській, Одеській та Миколаївській областях вночі 14-19°, на заході, Житомирщині та Вінниччині місцями 20-25° морозу, вдень 8-13° морозу; у Полтавській, Дніпропетровській та Херсонській областях вночі 7-12°, вдень 1-6° морозу; на решті території вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, прогнозує Укргідрометцентр.
 
У Києві сьогодні складні погодні умови: сильні снігопади, хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, поривчастий. Температура вночі 16-18°, вдень близько 10° морозу.
 
У Львові вночі істотних опадів не чекаємо, вдень падатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця.
Вітер північний, поривчастий. Температура вночі близько -21..-23°, вдень -12..-14°.
 
У Дніпрі 8 січня прогнозуємо сніг, місцями сильні снігопади, хуртовини. На дорогах ожеледиця, подекуди налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний, поривчастий.
Температура вночі -5..-7°, вдень -2..-4°.
 
В Одесі падатиме сніг, місцями сильні снігопади, хуртовини.
На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, помірний, ймовірні пориви 15-20 м/с. Температура вночі -15..-17°, вдень -10..-12°.
 
У Харкові в неділю прогнозуємо невеликий сніг та мокрий сніг.
На дорогах ожеледиця, місцями ожеледь.
Вітер південно-східний, 7-12 м/с.
Температура вночі -3..-5°, вдень -1..1°.
 
В Карпатах погода буде сніжною та морозною - вночі 22..27°, вдень 14..19°. Вітер з півночі, 7-12 м/с.
 
8 січня у горах Львівської області та у високогір'ї Iвано - Франкiвської, Закарпатської областей зберігається значний (III) рiвень лавинної небезпеки.
 
Висота снігового покриву на сьогоднішній день становить:
Славське 35 см
Плай 16 см
Міжгір'я 28 см
Рахів 36 см
Івано-Франківськ 2 см
Яремча 9 см

Пожежевська 14 см 

 
Коментарі (0)