ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій800 столичних дворів заасфальтують до кінця року

800 столичних дворів заасфальтують до кінця року

Цього року в столиці заасфальтують більш ніж 800 дворів за 550 млн грн

Цього року в столиці заасфальтують більш ніж 800 дворів за 550 млн грн. Про це повідомив пресцентр КМДА з посиланням на першого заступника голови Миколу Поворозника

Відзначають, що ремонт асфальтового покриття у дворах є одним із пріоритетних напрямів роботи в програмі соціально-економічного розвитку столиці.

"Цього року на ремонт міжквартальних проїздів і прибудинкових територій з бюджету міста виділено понад 550 млн грн. Роботи завершено на 40% об'єктів у всіх районах столиці, зараз триває найактивніша фаза виконання робіт. Тому на 70% об'єктів у Дарницькому районі роботи вже виконано, найменший відсоток виконання - 25% - в Оболонському районі", - зазначив Поворозник.

На інших територіях роботи ще тривають, але всі вони завершаться в цьому році до настання холодів. Крім того, він буде особисто перевіряти процес виконання робіт, а не зі звітів.

Поворозник сказав, що в багатьох дворах асфальтове покриття не оновлювали вже понад 15 років.

Нагадаємо, цього літа в Києві встановили 2,5 тисячі контейнерів для пластику, скла і паперу. 

Усі перевізники, які на сьогодні працюють з муніципалітетом і з комунальним підприємством "Київкомунсервіс", підтримали ідею впровадження роздільного збирання сміття. Завдяки роздільному збиранню Київ зможе зменшити кількість сміття, яке направляють на поховання на полігони, оскільки цей метод утилізації негативно впливає на навколишнє середовище.

 

 
Коментарі (0)