ГоловнаВибір редакціїТранспорт9 мая вокруг столицы можно будет прокатиться на ретро-паровозе

9 мая вокруг столицы можно будет прокатиться на ретро-паровозе

"Укрзалізниця" пропонує киянам і гостям столиці цікавий, правда, тимчасовий маршрут. Поїзд з п'яти вагонів поведе справжнісінький паровоз.
9 травня "Укрзалізниця" пропонує киянам і гостям столиці цікавий, правда, тимчасовий маршрут. Поїзд з п'яти вагонів поведе справжнісінький паровоз.
 
Вагони буде везти паровоз Л-4600 випущений Луганським заводом ще в 1952 році.
 
Маршрут поїзда проклали навколо Києва, а в дорозі він проведе всього близько 2,5 годин. Причому пункт відправлення та прибуття збігається - це центральний залізничний вокзал столиці, передає UBR.
 
Вартість квитків на поїзд швидше символічна, ніж реальна. Для дорослого поїздка обійдеться в 53,24 грн., А дитячий квиток можна придбати за 24,17 грн. Втім, бажаючим провести пару годин в плацкартному вагоні краще поквапитися. Судячи за даними системи онлайн бронювання залізничного відомства, квитки розкуповують дуже швидко. Та й місць в поїзді трохи: кожен вагон може вмістити всього 64 пасажири.
 
А ось відшукати потрібний поїзд серед безлічі інших не так вже й просто. Сайт компанії не виділяє склад з інших поїздів, тому знайти його можна тільки за номером №897Л, попередньо обравши маршрут "Київ пасажирський - Караваєві дачі", а також вибравши дату 9 травня.
 
Коментарі (0)