ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГА. Рева:«Давайте почекаємо до вересня і подивимося, як зміниться добробут наших людей»

А. Рева:«Давайте почекаємо до вересня і подивимося, як зміниться добробут наших людей»

Міністр соціальної політики Андрій Рева вважає, що рівень життя українців упав не лише через підвищення тарифів і цін, але і з-за заморожених раніше соціальних стандартів
Рівень життя українців упав не лише через підвищення тарифів і цін, але і з-за заморожених раніше соціальних стандартів. Про це у "Великому інтерв'ю" на NEWSONE заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.
 
Міністр пояснив, за рахунок чого досягається поліпшення добробуту людей.
 
"Стабільні тарифи і ціни були в тоталітарних режимах, як в СРСР. Ціна -16 копійок на хліб, ковбаса - 2,20. А як трималися такі ціни, нікого не хвилювало. У країнах з ринковою економікою ціни завжди ростуть. Але в сильних країнах зростають ціни і зарплати але останні ростуть швидше і за рахунок розриву люди стають багатшими", - розповів він.
 
Рева припустив, що завдяки підвищенню мінімалки людей відчують покращення фінансової ситуації восени.

"У нас 2 роки були заморожені соцстандарти... В 2016 році у нас, нарешті, з'явився в економіці невеликий ріст 1,6%... За великим рахунком, підвищені зарплати ще не виплачені. Курчат рахують по осені. Давайте почекаємо до вересня і подивимося, як зміниться добробут наших людей. Звичайно, воно не стане відразу таким, як у Польщі, але люди відчують себе краще", - додав він. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Лютого 2017 p. 22:35
А. Рева:«Давайте почекаємо до вересня і подивимося, як зміниться добробут наших людей» ---------------------------------------------------------------Думаю, добробут Ревиних людей зросте.