ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняАбонентам «Донецькоблгаза» спростили перехід на обслуговування «Нафтогазу»

Абонентам «Донецькоблгаза» спростили перехід на обслуговування «Нафтогазу»

Тепер не потрібно нічого сканувати, фотографувати і відправляти - досить просто заповнити анкету на сайті компанії.

 

З 4 листопада ТОВ "ГПК" Нафтогаз України "сильно спростило процедуру переходу з постачальника останньої надії (ПОН) на договірні умови для колишніх абонентів "Донецькоблгаза". Якщо раніше потрібно було відправляти скан-копії або фотографії паспорта, ідентифікаційного коду та документів на право власності на житло, плюс заповнена і підписана ручкою заявка на приєднання (в разі, якщо заявник не має ЕЦП), то зараз досить просто заповнити анкету на сайті компанії.

Цю інформацію вчора ближче до вечора почали повідомляти користувачі соціальних мереж. Офіційно вона поки не публікувалася. Здійснити перехід можна, запровадивши свої дані і сформувавши заявку для друку, нічого не скануючи, не завантажуючи і не відправляючи. Через деякий час на електронну пошту прдет лист від "Нафтогазу" з підтвердженням підключення і номером особового рахунку, за яким можна створити особистий кабінет або який можна додати в свій особистий кабінет (в цьому випадку з одного особового кабінету можна контролювати декілька особових рахунків, наприклад, своїх родичів або старих батьків, які "не дружать" з інтернетом і комп'ютером).

Чому таке стало можливим? Справа в тому, що ЦПК "Нафтогаз України" є постачальником останньої надії, якому "Донецькоблгаз" передав свою базу абонентів. Ви вже є абонентом цієї компанії, тільки в якості споживача ПОН. Вас не потрібно реєструвати заново, достатньо просто перекласти з тарифу ПОН на обраний вами тариф. Коли ви заповнюєте анкету, програма перевіряє по базі ваші дані, і, якщо все збігається з тим, що було передано облгазом, вам видається особовий рахунок і ви переводитеся з Пона на обраний тариф.

 

 

 
Коментарі (0)