ГоловнаНовини ЖКГТранспортАеропорт «Київ» майже готовий зустріти Євро-2012

Аеропорт «Київ» майже готовий зустріти Євро-2012

Наразі виконано основні роботи із спорудження самої будівлі. Активно проводяться внутрішні роботи, на черзі – роботи з благоустрою території навколо споруди. Відкриття терміналу заплановане у квітні

Завершується будівництво нового терміналу Міжнародного аеропорту «Київ». Наразі виконано основні роботи із спорудження самої будівлі. Активно проводяться внутрішні роботи, на черзі – роботи з благоустрою території навколо споруди. Відкриття терміналу заплановане у квітні.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

«Оновлений аеропорт в «Київ» під час чемпіонату прийматиме чартерні рейси. Зараз авіакомпанії уже фрахтують свої чартери. Саме в Жулянах ми будемо приймати родину УЄФА. Аеропорт «Бориспіль» буде приймати звичайні рейси, у тому числі і чартери з уболівальниками», – повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Він також розповів, що для організації перевезень вболівальників від аеропорту «Бориспіль» до Києва (ст. метро «Бориспільська») під час проведення Євро-2012 планується задіяти 50 автобусів «шатлів» великої місткості, ще 10 автобусів будуть знаходитись у резерві.

Роботу автобусного маршруту від Міжнародного аеропорту «Бориспіль» до м. Києва (ст. метро «Бориспільська») планується розпочати з 1 червня поточного року.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)