ГоловнаКоментаріГазопостачанняА.Коболев:«Київтеплоенерго» пішло до суду. Ми подали зустрічний позов»

А.Коболев:«Київтеплоенерго» пішло до суду. Ми подали зустрічний позов»

НАК «Нафтогаз України» подав зустрічний позов до КП «Київтеплоенерго» в рамках суперечки між сторонами по правонаступництва газових боргів і укладення договору на поставку газу
НАК «Нафтогаз України» подав зустрічний позов до КП «Київтеплоенерго» в рамках суперечки між сторонами по правонаступництва газових боргів і укладення договору на поставку газу, повідомив глава НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв.
 
«КП «Київтеплоенерго» пішло до суду. Ми подали зустрічний позов. Наскільки я знаю, на вимогу суду, або на вимогу одного з позивачів, приєдналося до судового процесу "Київенерго" ... Я сподіваюся на справедливе рішення, рішення, яке скаже - хто кому винен, хто, що повинен укладати. Сподіваюся, рішення буде найближчим часом», - розповів Андрій Коболєв в ефірі " 5 каналу".
 
Він закликав опонентів продемонструвати мудрість при вирішенні проблеми.
 
"Насправді, ми, як" Нафтогаз ", також поспішаємо в цьому процесі - закликаємо всіх бути розумними, виконувати норму закону і сподіваємося, що до кінця цього місяця ми зможемо знайти рішення", - підсумував Андрій Коболєв.
 
Нагадаємо, КП "Київтеплоенерго" в середині червня звернулося до Господарського суду Києва з проханням визнати підписаним договір з НАК "Нафтогаз України" на поставку газу.
 
У свою чергу "Нафтогаз України" не підписує договір з "Київтеплоенерго" в зв'язку з відмовою КМДА приймати на комунальне підприємство "Київтеплоенерго" борги, раніше сформовані "Київенерго" перед НАК. В "Нафтогазі" підкреслюють, що така позиція КМДА вступає в протиріччя зі ст. 22 закону "Про теплопостачання".
 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
09 Липня 2018 p. 16:42
Киян, які вже два місяці сидять без гарячої води, мабуть не дуже цікавлять "пояснення" її відсутності.