ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024А.Коболєв:«Очікується, що на кінець лютого — початок березня Україна вийде на 8 млрд куб.м газу у ПХГ»

А.Коболєв:«Очікується, що на кінець лютого — початок березня Україна вийде на 8 млрд куб.м газу у ПХГ»

Голова НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв очікує, що запаси газу у підземних сховищах зменшаться до початку березня 2017 року до 8 млрд куб. м та дорівнюватиме показнику запасів у березні 2014 року.
Голова НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв очікує, що запаси газу у підземних сховищах зменшаться до початку березня 2017 року до 8 млрд куб. м і майже дорівнюватиме показнику запасів у березні 2014 року, про це він сьогодні сказав під час наради з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, передає прес-служба Кабінету Міністрів України.
 
Андрій Коболєв зазначив, що у підземних сховищах знаходиться більше 11 млрд метрів куб. м газу.
 
"Очікується, що на кінець лютого — початок березня Україна вийде на 8 млрд кубічних метрів газу, що приблизно дорівнює показнику у березні 2014 року", — цитує словами голови НАК прес-служба КМУ.

Голова правління НАК також зауважив, що ситуація щодо забезпечення газом споживачів є стабільною. Він підкреслив, що максимальне споживання газу у січні, що є холоднішим порівняно з минулим роком, було менше за навіть нижчої температури, аніж у 2016 році. 

 
Коментарі (0)