ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняАлуштинський водоканал змусили знизити тарифи

Алуштинський водоканал змусили знизити тарифи

Сьогоднішнє рішення виконкому про зниження діючих тарифів на воду набере чинності через 15 днів після опублікування в газеті міськради, тобто на початку травня

Послуга водопостачання та водовідведення для населення Алушти подешевшала на 30 копійок.

13 квітня міський виконком вніс відповідну зміну в рішення про погодження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення від 11 листопада 2011 р. Тепер вартість послуг водоканалу становитиме не 5,70 грн/куб, як раніше, а 5,40 грн/куб. м.

При голосуванні за це рішення директор водоканалу м.Алушта Василь Атаманчук утримався. Своє рішення він пояснив так: «Регулювання тарифів – право виконкому, і він цим правом скористався. А ми виконавці, і тому зобов'язані це рішення виконати. Але я утримався, бо тариф для населення не є економічно обгрунтованим. Він сьогодні відшкодовується всього на 60%...»

При цьому Василь Атаманчук додав, що «не знає», з чим пов'язане зниження тарифів.

Тим не менше, вже давно не секрет, що комісія з кримських чиновників, створена за дорученням українського прем'єра Миколи Азарова, рекомендувала міському керівництву Алушти переглянути тарифи на воду в сторону зменшення. Нагадаємо, дане питання мало розглядатися на засіданні виконкому ще 3 березня, але цього не відбулося, тому що водоканал був проти.

Сьогоднішнє рішення виконкому про зниження діючих тарифів на воду набере чинності через 15 днів після опублікування в газеті міськради, тобто на початку травня.
 
Джерело – «Твоя Алушта»

 
Коментарі (0)