ГоловнаНовини ЖКГТранспортАмериканців залякують українськими дорогами

Американців залякують українськими дорогами

У посібнику сказано, що українські водії агресивні і масово ігнорують правила дорожнього руху, а дороги розбиті і неосвітлені.

У посібнику для американців, які планують подорожувати Україною на авто, що з'явився на сайті Держдепартаменту США, громадян вчать, що  українськими дорогами потрібно їздити так, ніби «вас хтось зараз буде атакувати». У цьому посібнику сказано, що українські  водії агресивні і масово ігнорують правила дорожнього руху, а дороги розбиті і неосвітлені, повідомляють закордонні ЗМІ.

«В Україні будьте готові зіткнутися з дорожніми умовами вельми відмінними від Сполучених Штатів. В цілому дороги в Україні, крім деяких великих міст, розбиті і не освітлені. Вам потрібно весь час їхати так, ніби вас хтось зараз буде атакувати, оскільки місцеві водії масово ігнорують правила дорожнього руху. Замість того щоб закінчити курс навчання, водії часто купують свої водійські посвідчення або взагалі обходяться без них. Автомобілісти також часто знаходяться в небезпечно агресивному стані та ігнорують права пішоходів, навіть якщо пішохідний перехід чітко позначений», - йдеться в пам'ятці для туристів.

Крім того, Держдепартамент попередив американців про те, що серед українських автолюбителів є й такі, для яких вважається нормою їздити по тротуарах. Також він додав, що даішників в разі аварії «потрібно чекати, скільки б часу це не зайняло».

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)