ГоловнаКиївські будніБудівництвоАМКУ відкрила справу за ознаками змови при будівництві Подільсько-Воскресенського мосту

АМКУ відкрила справу за ознаками змови при будівництві Подільсько-Воскресенського мосту

Адміністративна колегія Північного міжобласного територіального відділення АМКУ відкрила справу за ознаками змови під час тендеру на будівництво столичного Подільсько-Воскресенського мосту
Адміністративна колегія Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) відкрила справу за ознаками змови під час тендеру на будівництво столичного Подільсько-Воскресенського мостового переходу на загальну суму близько 100 млн грн.
 
Про це повыдомила пресслужба АМКУ.
 
Фахівці АМКУ звернули увагу на процедури державних закупівель з виконання проектних робіт і будівництва Подільського мостового переходу за участю ТОВ "Форма" і ТОВ "Інвестиційно-будівельна компанія" Укрбуд "в п'яти закупівлі, що проводяться КП" Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва ".
 
Зокрема, в АМКУ відзначили напрямок пропозицій для участі в процедурі закупівлі однієї з компаній з IP-адреси, що належить "супернику"; спільне використання IP-адрес для звітності в податкову і управління рахунками; одночасне перебування однієї фізособи в трудових відносинах з двома компаніями; уявлення тендерних пропозицій в один день; синхронність дій при отриманні банківських гарантій.
 
"Типовий набір дій, які можуть свідчити про небажання чесно конкурувати і про обмін інформацією між зазначеними компаніями. Звичайно, плануємо звернутися за допомогою в розслідуванні і в правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні.
 

Навесні 2020 року АМКУ вже відкривав справу за ознаками антиконкурентної змови при проведенні тендерних процедур між Генпідрядником будівництва згаданого моста компанії "Еко-Буд-Трейд" і ТОВ "Форма" на загальну суму понад 4 млрд грн. 

 
Коментарі (0)