ГоловнаНовини ЖКГПодіїAqua-Therm Kyiv: новітні розробки в галузі енергозбереження

Aqua-Therm Kyiv: новітні розробки в галузі енергозбереження

ІА «Україна Комунальна» виступить інформаційним партнером 19-ї Міжнародної виставки енергоефективного обладнання для опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів AquaTherm Kyiv
З 30 травня по 02 червня 2017р. у Києві відбудеться 19-а Міжнародна виставка енергоефективного обладнання для опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів AquaTherm Kyiv.
 
ІА «Україна Комунальна» виступить інформаційним партнером даного заходу.
 
Враховуючи актуальність в енергетичному секторі України, основним акцентом AquaTherm Kyiv цього року є енергозберігаючі технології – рішення в цій області будуть представлені у всіх сегментах: від систем опалення та кондиціонування до очищення води, якій приділено особливу увагу. Також на виставці AquaTherm Kyiv експоненти представлять індивідуальні енергозберігаючі рішення по інженерним системам для таких ключових галузей промисловості як сільське господарство, харчова промисловість, фармацевтика, машинобудування та ін. Саме на AquaTherm Kyiv відвідувачі першими отримують цінові пропозиції на весь майбутній сезон. 
 
У виставці беруть участь 450 компаній з 21-ї країни: Австрія, Вірменія, Білорусь, Болгарія, Великобританія, Німеччина, Іран, Італія, Іспанія, Китай, Латвія, Литва, Люксембург, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Туреччина, Україна, Узбекистан, Чехія.
 
Основні розділи виставки представляють найактуальніші сегменти ринку: 
 
• Інноваційне обладнання та комплексні рішення для кондиціонування, вентиляції, холодопостачання - салон Cool Сlima;
• Енергозберігаючі продукти та технології для опалення та гарячого водопостачання, у тому числі з використанням відновлюваних джерел енергії (котли, сонячні колектори, вітряні електрогенератори тощо) – салон Eco Energy;
• Новітнє обладнання для басейнів, саун, СПА, аквапарків – салон Basseyn Pool;
• Другий рік поспіль окремою експозицією буде представлений спеціалізований салон Bathroom: Design&Technologies. Де буде презентовано широкий спектр обладнання, сантехнічних виробів, меблів та аксесуарів для ванних кімнат. І особлива увага приділяється енергозберігаючим технологіям, ефективно використовуються в світовій практиці оснащення ванних кімнат, які можуть успішно реалізовуватися архітектурними та інженерними бюро в Україні.
• Вперше в рамках виставки AquaTherm Kyiv буде презентована експозиція AquaPro - Міжнародна спеціалізована виставка рішень водоочищення та очищення стічних вод для промисловості і комунальних підприємств. Особливу увагу темі водоочищення пов'язано з тим, що Україна за якістю питних джерел займає 95 місце з 122, а 80% українці споживають води з поверхневих джерел (з річки Дніпро та Дністер, які перебувають не в кращому стані). Саме тому понад 150 компаній на експозиції AquaPro презентують все для промислової водопідготовки та водоочищення та впровадження на виробництві технології повторного використання води.

Оформити запрошення на виставку аква терм Київ 2017 Ви можете на сайті www.aqua-therm.kiev.ua, вказавши при реєстрації спеціальний промо-код 98S6.    

 
Коментарі (0)