ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГА.Рева:«Для підвищення пенсій з 1 жовтня 2017р. потрібно додатково 11-12 млрд грн»

А.Рева:«Для підвищення пенсій з 1 жовтня 2017р. потрібно додатково 11-12 млрд грн»

Для підвищення пенсій з 1 жовтня 2017 року потрібно додатково 11-12 млрд грн, які вдасться накопичити у Пенсійному фонді до жовтня завдяки підвищенню зарплати до 3,2 тис. грн., про це заявив Міністр соціальної політики Андрій Рева.
 
Для підвищення пенсій з 1 жовтня 2017 року потрібно додатково 11-12 млрд грн, які вдасться накопичити у Пенсійному фонді до жовтня завдяки підвищенню зарплати до 3,2 тис. грн., про це вчора заявив перед початком засідання уряду Міністр соціальної політики Андрій Рева.
 
За словами пана Міністра, за підрахунками Мінсоцполітики до кінця року, з урахуванням збільшення пенсій з 1 жовтня 2017 року, потрібно додатково до коштів, які передбачені бюджетом, 11-12 млрд грн.
 
Він підкреслив, що за перших три місяці надходження до Пенсійного фонду збільшилися на 37%, і вдалося додатково отримати понад план 7 млрд грн.

"По першому кварталу ми маємо плюс 7 млрд грн. Я думаю, що до жовтня на цю суму 11-12 млрд грн - ми вийдемо, якщо знову хтось не ляже на рейки і знову не організує якусь блокаду. Але ми сподіваємося, що навіть попри ці економічні втрати ми матимемо до жовтня відповідні кошти, за рахунок яких ми і плануємо провести осучаснення. Тобто, завдяки додатковим надходженням до Пенсійного фонду", - наголосив Андрій Рева. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
13 Квітня 2017 p. 20:37
Підвищення зарплат і пенсій лише прискорить знецінення гривні. Хто виграє і хто програє, якщо зарплати і пенсії підвищать у 2 рази, а ціни і тарифи зростуть у 5 разів? Виграє, однозначно, друкар грошових знаків, тобто влада, а громадяни, відповідно, програють. -------------------------------- Навіть одночасне підвищення зарплат і цін в одну й ту саму кількість разів знецінює ваші гроші, які вже є у вашому гаманці, у ту саму кількість разів. Практично це означає , що ви зможете купити у ту саму кількість разів менше товарів і послуг, ніж до знецінення. --------------------------------------------------- У нормальних країнах знецінення національних грошей вважається порушенням, за яке уряд може бути притягнутим до відповідальності.
Коля Пухов
17 Квітня 2017 p. 18:23
Багато осіб непенсійного віку взагалі не мають ні зарплат, ні пенсій ,-- звільнені з роботи у зв"язку з "ліквідаціями" державних установ , тобто з ініціативи держави, по незалежним від працівників причинам позбавлені засобів існування, тому вимушені жити на утриманні своїх сімей. -------------------------------------------------------------------------------Тобто, людина працювала і платила податки та раптом якісь посадовці вирішили , щоб ця людина не працювала і не платила податки ... . А винуватими у цьому тепер хотять зробити самих звільнених працівників....