ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГА.Рева:«До кінця року кількість заявок на отримання субсидій на оплату ЖКП зменшиться на третину»

А.Рева:«До кінця року кількість заявок на отримання субсидій на оплату ЖКП зменшиться на третину»

Уряд очікує, що до кінця цього року за рахунок збільшення пенсій та мінімальної заробітної плати кількість заявок на отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг зменшиться на третину
 
 
Уряд очікує, що до кінця цього року за рахунок збільшення пенсій та мінімальної заробітної плати кількість заявок на отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг зменшиться на третину, це розповів журналістам Міністр соціальної політики України Андрій Рева.

"У зв'язку зі зростанням заробітної плати та у зв'язку зі зростанням пенсій, кількість людей, які отримають субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, звичайно, буде зменшуватись.

Якщо на перше січня 2017 року було 7,5 млн гривень субсидіантів, то  в результаті всіх цих подій ми очікуємо, що на перше січня 2018 року їх орієнтовно буде 5 млн гривень, тобто на третину менше", – сказав Міністр соціальної політики України Андрій Рева.  

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
18 Квітня 2017 p. 21:33
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.