ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГА.Рева:«Комунальні платежі на тепло і гарячу воду підвищаться на 16%»

А.Рева:«Комунальні платежі на тепло і гарячу воду підвищаться на 16%»

В Україні з 1 грудня можуть зрости тарифи на тепло і гаряче водопостачання на 16%. Про це сказав міністр соціальної політики Андрій Рева.
В Україні з 1 грудня можуть зрости тарифи на тепло і гаряче водопостачання на 16%. Про це в коментарі журналістам сказав міністр соціальної політики Андрій Рева.
 
«Нові тарифи на газ вводяться в дію з 1 листопада 2018 року. Процедура вимагає перерахунку комунальних платежів на тепло і гарячу воду. Це може бути не раніше 1 грудня. За моїми попередніми розрахунками, підвищення складе 16%», - повідомив Андрій Рева.
 
Раніше Адрій Рева заявляв, що Міністерство соціальної політики України не очікує зростання кількості одержувачів субсидії і розміру субсидій внаслідок подорожчання газу, оскільки зростання тарифів компенсується підвищенням мінімальних зарплат і пенсій в 2018 році.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевняв, що неприємних сюрпризів під час опалювального сезону не буде. Ціна на газ для населення не буде підвищуватися до кінця поточного опалювального сезону. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
27 Жовтня 2018 p. 22:17
"Працездатним хворим треба звернутися на Комісію..." ------------------------------------------------------По моєму, якщо такий хворий подав Заяву і Декларацію на субсидію , і підтвердив документально свою хворобу, то собес вже без ніяких додаткових заяв має автоматично призначати Комісію, якщо вважає це за потрібне.
Коля Пухов
27 Жовтня 2018 p. 23:21
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня -лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.----------------------------------------------- Знецінення національних грошей, тобто інфляція, - це коли друкар грошових знаків ( влада) безпідставно збільшує масу грошей-папірців. Коротше кажучи, грабунок громадян владою. --------------------------------------------Пояснення дуже просте. Припустим, у вас є певна сума гривень, за які ви можете придбати певну кількість товарів і послуг. Ви не витратили ці гроші, а через деякий час з"ясувалось, що ви можете купити за цю ж суму значно менше тих самих товарів і послуг. Фактично це означає , що вас просто-напросто обікрадено... І хто ж крадій?