ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГА.Рева:«Ми готові надати субсидію сім'ям, де люди працюють за кордоном»

А.Рева:«Ми готові надати субсидію сім'ям, де люди працюють за кордоном»

Міністр соціальної політики Андрій Рева запропонував нараховувати субсидію і трудовий стаж українцям, які працюють за кордоном
Міністр соціальної політики Андрій Рева запропонував нараховувати субсидію і трудовий стаж українцям, які працюють за кордоном, про це Андрій Рева розповів журналістам в ефірі телеканалу 112 Україна.
 
«Ми пропонуємо стимулювати людей, що працюють за кордоном до добровільного страхування. Тобто ми готові давати субсидію сім'ям, де люди працюють за кордоном за умови, що вони добровільно застрахуються і заплатять внесок хоча б за 3 місяці», - сказав Андрій Рева.
 
«За 3 місяці мінімальний внесок - це 2500 гривень, а ми за це даємо їм субсидію і страхового стажу, який буде давати людям право на пенсію. Це стимулюючий момент, який повинен давати людям можливість користуватися системою соціального захисту», - зазначив міністр.
 
Наприклад, за даними польських політиків та урядовців, у Польщі працює до 2 млн українців.
 

Нагадаємо, Українці, які зараз працють за кордоном, мають можливість відраховувати внески до Пенсійного фонду на добровільній основі. Тоді вони матимуть право на повноцінну пенсію

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
23 Квітня 2018 p. 22:54
"Зимову " субсидію почали зазначати у платіжках лише у січні, а не у жовтні, як це було раніше. Вже тепер субсидійний період триває лише 2-3 місяці на рік, оскільки "літніх" субсидій вже немає. А що буде далі?
Коля Пухов
01 Травня 2018 p. 18:23
Нічого не сказано про тих працівників, які позбавлені засобів існування по незалежним від них причинам, з ініціативи держави. Їм так і буде приписуватись "віртуальний" дохід?