ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГА.Рева:«Ми весь час вдосконалюємо правила нарахування субсидій»

А.Рева:«Ми весь час вдосконалюємо правила нарахування субсидій»

Кабінет міністрів переглядає правила нарахування субсидій для населення, розповів міністр соціальної політики Андрій Рева.
Кабінет міністрів переглядає правила нарахування субсидій для населення, розповів міністр соціальної політики Андрій Рева.
 
«Правила нарахування субсидій ми весь час вдосконалюємо. Ми щороку приймаємо постанову за підсумками опалювального сезону. В цьому році ми теж готуємо таку постанову і теж будуть зміни», - повідомив Андрій Рева.
 
Міністр заявив, що Кабмін протягом 2018 року виробить зміни, необхідні для введення монетизації субсидій на житлово-комунальні послуги для домогосподарств. Зараз уряд напрацьовує варіанти спільно з громадськістю і ОСББ.

За словами міністра соціальної політики Андрія Реви, відповідно до закону, монетизовані субсидії повинні почати виплачуватися домогосподарствам з 1 січня 2019 року. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Лютого 2018 p. 23:12
А.Рева:«Ми весь час вдосконалюємо правила нарахування субсидій» -----------------------------------------------------Так і є, якщо під вдосконаленням розуміти мінімізацію субсидій. Наприклад, повна відміна субсидій у неопалювальний сезон. А "зимову " субсидію почали зазначати у платіжках лише у січні, а не у жовтні, як це було раніше. Вже тепер субсидійний період триває лише 2-3 місяці на рік. А що буде далі?