ГоловнаНовини ЖКГПодіїА.Рева:«Найбільшою сьогодні фінансовою проблемою є дефіцит Пенсійного фонду»

А.Рева:«Найбільшою сьогодні фінансовою проблемою є дефіцит Пенсійного фонду»

Однією з найбільших перешкод на шляху отримання чергового траншу кредиту від Міжнародного валютного фонду (МВФ) є дефіцит Пенсійного фонду. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.
Однією з найбільших перешкод на шляху отримання чергового траншу кредиту від Міжнародного валютного фонду (МВФ) є дефіцит Пенсійного фонду, заявив міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі "112 Україна".
 
"Насправді, фонд нічого захмарного не вимагає. Він ж не благодійна організація. Він займає нам кошти. Але він повинен мати гарантії, що ці гроші повернуться. А раз так, він, як кредитор, звертає нашу увагу на ті системні проблемні моменти, які у нас є. В першу чергу мова йде про фінансові проблеми. Найбільшою сьогодні фінансовою проблемою є дефіцит Пенсійного фонду", - заявив Андрій Рева.
 

"Кредитор вносить свої пропозиції щодо вирішення тих проблемних питань, які він бачить. Відповідно, ми ведемо дискусію на тему, як ми будемо вирішувати цю проблему. Якщо ви не хочете прислухатися до наших рекомендацій, то, будь ласка, запропонуйте ваші. Переконайте нас у тому, що ваші рекомендації ведуть до тієї ж мети іншим способом. Тому ми сьогодні дискутуємо. Ми говоримо, що цей шлях, який нам сьогодні запропонували, для нас не є правильним. Ми вважаємо, що є інша можливість - зменшити дефіцит Пенсійного фонду", - сказав міністр соціальної політики Андрій Рева. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Січня 2017 p. 22:10
Багато осіб непенсійного віку взагалі не мають ні зарплат, ні пенсій ,-- звільнені з роботи у зв"язку з "ліквідаціями" державних установ , тобто з ініціативи держави, по незалежним від працівників причинам позбавлені засобів існування, тому вимушені жити на утриманні своїх сімей.---------------------------- ----------------------------------------------------------------------------- І як же їм тепер не порадіти за працюючих пенсіонерів, які будуть тепер отримувати підвищені зарплати і пенсії.