ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАртобстріли перетворюють Донецьк на «комунальне» пекло

Артобстріли перетворюють Донецьк на «комунальне» пекло

Без світла, газу, опалення і води - такими є реалії Донецька опісля вчорашнього артобстрілу. У кількох районах також зруйновано будинки.

У Донецьку не припиняються артобстріли. Наслідком цього численні руйнування будинків і пошкодження комунікації міста. Зокрема, за минулу добу така доля спіткала Куйбишевський та Петрівський райони. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«В результаті попадання снарядів і подальшого загоряння пошкоджено будинки та господарські споруди в Куйбишевському районі: по вул. Ізотова, д. 162, приватний будинок; - вул. Одинцова, д. 19, сарай; - вул. Одинцова, д. 115, нежитлове житлове будівництво; - вул. Ізотова, д. 199, приватний будинок; - вул. Правди, д. 152, сарай; У Петровському районі постраждав приватний будинок №41 по вул. Доброславіна», - наголошується в повідомленні.

Крім того, підкреслюється, що внаслідок ведення бойових дій вчора було знеструмлено 339 трансформаторних підстанцій. Пошкоджено газопровід в Кіровському районі. Без енерго-, газопостачання та опалення залишилися жителі Куйбишевського, Київського та Ворошилівського районів Донецька.

Також в черговий раз знеструмлено Північний водопровідний вузол КП «Донецькміськводоканал». У зв'язку з зупинкою водопровідного вузла, вода жителям не подається, роботи з відновлення подачі електроенергії вже ведуться.

Зазначимо, станом на 11.30 в Донецьку зберігається напружена обстановка.

Аварійно-ремонтні бригади продовжують вести відновлювальні роботи. Станом на 10.00 23 листопада знеструмленими залишаються 97 трансформаторних підстанцій та 11 котелень міста.

 
Коментарі (0)