ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАртобстріли «поставили хрест» ще на кількох газопроводах Донецька

Артобстріли «поставили хрест» ще на кількох газопроводах Донецька

У Донецьку через артобстріли було пошкоджено ще кілька газопроводів. Комунальники проводять відновлювальні роботи, однак сьогодні у місті без газу залишається понад 2,5 тис. споживачів.

У результаті артобстрілу Донецька пошкоджено кілька газопроводів у Куйбишевському районі міста. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«В аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Донецькміськгаз» надійшло понад 10 дзвінків від жителів Куйбишевського району. В результаті артобстрілів, осколкові ушкодження отримали газопроводи по вул. Чехословацька 79, Курчатова 109, Софійська 6,7, 17, 56» - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що військовими формуваннями по мірі безпеки здійснюється доступ аварійним бригадам до місць пошкодження газових мереж в Куйбишевському і Київському районах Донецька.

Так, у Київському районі було відновлено газопостачання абонентам д. 58 по вул. Кальмана. У Петровському - по вул. Федеративна.

«На ранок, 5 листопада, в Донецьку без газопостачання 2560 абонентів, серед них 5 багатоквартирних будинків, 1834 будинків приватного сектору» - підкреслюється в повідомленні.

Також зазначається, що ніч в місті пройшла напружено. Проходили артобстріли Куйбишевського та Київського районів. В результаті попадання снарядів пошкоджено приватні житлові будинки за такими адресами: вул. Морозова, д.58, вул. Морозова, д.61, вул. Гаджибекова, б.24, вул. Башкирська д. 53, повністю знищено будинок по вул. Башкирська 55.

Станом на 7.30 5 листопада в Донецьку відносно спокійна обстановка, повідомлення про події в районах не надходять.

 
Коментарі (0)