ГоловнаНовини ЖКГЖитлоАртобстріли в Донецьку «вбили» приватний сектор

Артобстріли в Донецьку «вбили» приватний сектор

В результаті військових дій в Донецьку постраждали будинки приватного сектору одного з районів міста. Є інформація про двох загиблих мирних жителів.

Інфраструктура Донецька продовжує страждати від військових дій. Артобстрілу зазнали будинку в Куйбишевському районі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

«Сьогодні, о 12.00 піддався артобстрілу приватний сектор в Куйбишевському районі. Постраждали будинки, розташовані за торговим центром. Є інформація про двох загиблих мирних жителів», - уточнили в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», В Ясинуватій, в Донецькій області, під артилерійський обстріл потрапили житлові квартали. За непідтвердженою інформацією, загинула щонайменше одна людина.
 
До речі, В Київському районі змінено режим водопостачання: в нормативному обсязі вода подається жителям з 16:00 до 20:00. «В інших районах режим подачі води зберігається колишній: в повному обсязі вода подається з 19:00 до 22:00. Працівники КП «Донецькміськводоканал» щодня проводять регулювання, щоб максимально забезпечити водою споживачів в умовах, що склалися», - уточнили в прес-службі «Донецькміськводоканалу».
 
Коментарі (0)