ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Донецьку змінився режим подачі води

У Донецьку змінився режим подачі води

В одному з районів Донецька змінили режим подачі води. За інформацією «Донецькміськводоканалу»,в повному обсязі там вода подається з 19:00 до 22:00.

У Київському районі змінено режим водопостачання: в нормативному обсязі вода подається жителям з 16:00 до 20:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Донецькміськводоканалу».

«В інших районах режим подачі води зберігається колишній: в повному обсязі вода подається з 19:00 до 22:00. Працівники КП «Донецькміськводоканал» щодня проводять регулювання, щоб максимально забезпечити водою споживачів в умовах, що склалися», - уточнили в прес-службі.
 
Крім того, напружена ситуація з водопостачанням зберігається в Петровському та Кіровському районах, а також у мікрорайонах 1 і 2 Адмінплощадки в Куйбишевському районі через відсутність електропостачання водовузла ДКЗХИ. Підприємство має обмежений запас палива і матеріалів. Ресурси витрачаються тільки для аварійних робіт.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ряд населених пунктів Донецької області через пошкодження об'єктів водопостачання під час бойових дій залишився без води. Роботи з відновлення водопостачання проводяться, однак це поки не скрізь неможливо.
 
Коментарі (0)