ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняАртобстріли залишили Донецьк без газу

Артобстріли залишили Донецьк без газу

Артобстріли пошкоджують газопроводи в Донецьку. Через це сотні містян залишилися без газу. Зараз комунальники намагаються повернути «блакитне» паливо у будинку донеччан.

Щодня «Донецькміськгаз» реєструє близько 30 пошкоджень газопроводів різного ступеня руйнування. Сьогодні в Донецьку без газу знаходяться 1493 абонента. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

«З 7:00 мешканці вулиці Шкільної, Паші Ангеліної, Приморської, Хутіра Широкого повідомляють в аварійну службу газу про пошкодження газопроводів в результаті безперервного артобстрілу прилеглої території», - йдеться в повідомленні. 

Сьогодні аварійні бригади відновлювали газопроводи в Київському районі по вул. Буслаєва, 25, 27 і в районі обласного військкомату.
 
У Кіровському районі, по вул. Втішній після прямого попадання снаряда з опор збито близько 50 м газопроводу діаметром 57 мм. Ведуться відновлювальні роботи по вул. Сандира, Арсеньєва, Польській, Могилевського.
 
У Куйбишевському районі прийняли на себе удар важкої артилерії вул. Овражна, Празька біля заводу «Топаз»». Пошкоджено газопровід середнього тиску, діаметром 426 мм. Руйнування газопроводу супроводжувалося загорянням, аварія локалізована. Ведуться ремонтні роботи.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більше чотирьох десятків трансформаторних підстанцій Донецька знеструмлено. Відключення є наслідком артобстрілів в мікрорайоні Текстильник і Адмінселище.
 
Коментарі (0)