ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗнеструмлено десятки трансформаторних підстанцій Донецька

Знеструмлено десятки трансформаторних підстанцій Донецька

Понад чотири десятки трансформаторних підстанцій Донецька знеструмлено. Відключення є наслідком артобстрілів у мікрорайоні Текстильник та Адмінселище.

В результаті артобстрілів у Донецьку знеструмлено 44 трансформаторних підстанцій. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

Так, без електропостачання 19 трансформаторних підстанцій на першому і другому майданчиках Адмінселища і 25 трансформаторних підстанцій в мікрорайоні Текстильник.

Крім того, наголошується, що в мікрорайоні Широкий снарядом було пошкоджено газорозподільну підстанцію. На місце вже виїхали фахівці ПАТ «Донецькміськгаз» для оцінки заподіяного збитку і ліквідації аварії.

В результаті попадання снарядів у Київському районі зруйновано приватний житловий будинок по вул. Маркова і частину поліклініки лікарні №18, де перебувала реєстратура.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора з різницею в одну годину сталося два артобстріли в Петровському районі міста. В результаті без електропостачання залишилося 16 трансформаторних підстанцій.

 
Коментарі (0)