ГоловнаКоментаріУтилізація ТПВА.Садовий:«Міська комісія звернулась до уряду, аби оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації»

А.Садовий:«Міська комісія звернулась до уряду, аби оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації»

Мер Львова Андрій Садовий запевнив, що інших можливостей для уникнення екологічної біди не залишилося. Влада Львова звернулася до Кабміну з вимогою оголосити в місті надзвичайну екологічну ситуацію через продовження сміттєвої блокади.
Мер Львова Андрій Садовий запевнив, що інших можливостей для уникнення екологічної біди не залишилося.
 
Влада Львова звернулася до Кабміну з вимогою оголосити в місті надзвичайну екологічну ситуацію через продовження сміттєвої блокади. Про це написав на своїй сторінці у Facebook мер міста Андрій Садовий:
 
"Щойно міська комісія звернулась до уряду, аби оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації. Організатори "сміттєвої" блокади можуть починати святкувати"
 
За словами Андрія Садового, інших можливостей для уникнення екологічної біди не залишилося.
 
"Тримались рік! Повірили також у підписи держчиновників під меморандумом про зняття блокади. Виявилось, дарма повірили", - наголосив львівський мер.
 
Окремо він також прокоментував ситуацію з будівництвом сміттєпереробного заводу.
 

"Французькі експерти спільно з українськими активно працюють над технологічними параметрами та проектом. Завершуємо детальне вивчення запропонованої ними ділянки під завод на території ТЕЦ-2, яка на мою думку є оптимальною. Але в будь-якому випадку, будівництво такого заводу - це 2 роки", - сказав Садовий, запевнивши, що будівництво можуть розпочати вже цього року.  

 
Коментарі (0)