ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняАТО призвела до газових втрат на сході України

АТО призвела до газових втрат на сході України

Через бойові дії на сході країни щодоби втрачається 340 тис. куб м видобутого блакитного палива. Призупинено роботу Лобачевського УКПГ.

Втрати ПАТ «Укргазвидобування» в зоні проведення АТО збільшилися на 100 тис. куб. м природного газу щодоби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«У зв’язку з проведенням антитерористичної операції ПАТ «Укргазвидобування» призупинило роботу Лобачевського УКПГ, яке знаходиться в селі Щастя Луганської області. Зупинка об’єкта тягне за собою добові втрати природного газу в розмірі 100 тис. куб. м» - йдеться у повідомленні.
 
Враховуючи, що свою роботу не відновили ще 4 виробничих об’єкти компанії, які також знаходяться в зоні проведення АТО і щодоби дозволяють добувати 240 тис. куб. м газу, компанія щодня втрачає 340 тис. куб м видобутого блакитного палива.
 
При цьому зауважується, що з 7 раніше захоплених УПГК, 3 відновили свою роботу. Обсяг видобутку природного газу з них становить 30 тис. куб. м газу.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  станом на середину серпня «Укргазвидобування» оцінювало свої збитки на Донбасі у понад 100 млн грн.

 
Коментарі (0)