ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події«Укргазвидобування» збиткує через бойові дії на Донбасі

«Укргазвидобування» збиткує через бойові дії на Донбасі

Збитки «Укргазвидобування» від проведення бойових дій на Сході країни сягнули понад 100 млн грн. Це наслідки неодноразових крадіжок та захоплення майна на об’єктах компанії.

Збитки ПАТ «Укргазвидобування» від проведення бойових дій на Сході України уже сягнули 120 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі підприємства.

Зокрема, у повідомленні зауважується, що наразі у зоні проведення антитерористичної операції знаходяться 20 об’єктів ПАТ «Укргазвидобування». Це – 13 установок комплексної підготовки газу філії ГПУ «Шебелинкагазвидобування», 5 бурових та 1 база виробничого обслуговування філії БУ «Укрбургаз».

«З початку проведення АТО робота на більшості захоплених об’єктів була призупинена. Сьогодні нам вдалося відновити роботу Боровської, Капітанівської та Муратовської УКПГ. Функціонування решти виробничих потужностей зараз заблоковано», – підкреслив Голова Правління ПАТ Сергій Костюк.

А також додав, що під час проведення АТО неодноразово були крадіжки та здійснювалося незаконне заволодіння майном на об’єктах компанії, в результаті чого загальна кількість збитків від проведення бойових дій на Сході України уже сягнула 120 млн грн.

Як повідомлялося,  на початку липня підприємство заявляло, що на відновлення газовидобувальних об'єктів, пошкоджених внаслідок бойових дій на Донбасі, потрібно щонайменше 100 млн грн.

 
Коментарі (0)