ГоловнаНовини ЖКГПодіїАудитори виявили на «Дніпровській ТЦ» порушень на 3,4 млн гривень

Аудитори виявили на «Дніпровській ТЦ» порушень на 3,4 млн гривень

Фахівці апарату Східного офісу Держаудитслужби під час планової ревізії публічного акціонерного товариства “Дніпровська теплоелектроцентраль” виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму майже 3,6 млн грн.
Фахівці апарату Східного офісу Держаудитслужби під час планової ревізії публічного акціонерного товариства “Дніпровська теплоелектроцентраль” виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму майже 3,6 млн грн. Перевірялася його фінансово-господарська діяльність за період з 01.01.2011 по 30.11.2016, повідомляє Держаудитслужба України.
 
Бухгалтерська служба товариства з порушенням виплатила працівникам грошову винагороду, премії, компенсації за невикористані відпустки, що разом з нарахуваннями призвело до зайвого витрачання майже 3,4 млн грн.
 
Крім того, товариство зайво сплатило за ремонтно-будівельні роботи та послуги з надання дозвільної документації за повірку трансформаторів, через що втрачено ще понад 200 тис. грн.
 
За недотримання законодавства з фінансових питань на трьох посадових осіб товариства складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Матеріали ревізії передано до Управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області. Про результати ревізії поінформовано Кам’янську ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області та Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області. 

 
Коментарі (0)