ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАварія у Житомирі залишила місто без води та транспорту

Аварія у Житомирі залишила місто без води та транспорту

Сьогодні у Житомирі, в ранкову «годину пік», тролейбуси стояли у пробці через порив мережі водопостачання в районі вулиць Вітрука та Селецький. Паралельно через інший порив на вулиці Бориса Тена не змогли вийти на лінію трамваї

Як повідомили у прес-службі КП «Житомирводоканал», обидва пориву були виявлені 17 грудня.

«З вчорашнього дня водоканал веде роботи по ліквідації поривів: на Вітрука з 15:30, на Бориса Тена - з 22:00. Люди всю ніч працювали і продовжують ліквідовувати пориви», - розповіли в прес-службі водоканалу.

У «Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні» пояснили, що у зв'язку з даними аваріями рух громадського транспорту в місті частково обмежено.

Також на лінію не вийшли всі трамваї, оскільки порив на перехресті вулиць Бориса Тена та Шелушкова стався якраз біля трамвайних колій, де робітники водоканалу ведуть інтенсивні ремонтні роботи.

«У Житомирі сталася два складних пориви на 300 мм трубах водопроводу. Це пов'язано із зсувами і складними погодними умовами. Не дивлячись на сильний мороз, люди працюють у посиленому режимі і обіцяють завершити ремонт протягом дня», - повідомили в прес-службі КП «Житомирводоканал».

порив водопроводу у Житомирі

Джерело: Житомир.info

 
Коментарі (0)