ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАварії на тепломережах тероризують киян

Аварії на тепломережах тероризують киян

Аварії на тепломережах не покидають столицю. Сьогодні через це без гарячої води та тепла залишилося 7 споживачів. Найбільше постраждали мешканці Подільського району.

У столиці тимчасово без гарячого водопостачання та опалення залишається 7 споживачів. Незручності пов’язані з поривами на тепломережах міста, - зазначають у прес-службі «Київенерго».

Так, без гарячої води наразі перебуває 6 споживачів, без тепла - 1 споживач. «Серед них 1 в Дарницькому, 1 — в Шевченківському, 5 — в Подільському районах» - йдеться у повідомленні.

Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Зауважимо, компанія має ліквідовувати пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання - не більше трьох діб.

Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора через пориви на тепломережах без тепла та гарячої води перебували мешканці трьох районів столиці, загалом – 41 споживач.

 
Коментарі (0)