ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАварії на тепломережах тримають столичні будинки у холоді

Аварії на тепломережах тримають столичні будинки у холоді

Через аварії на тепломережах у Києві збільшилася кількість відключених від опалення чи гарячого водопостачання будинків. Сьогодні з холодними батареями у місті понад шість десятків споживачів та понад вісім - без гарячої води.

У столиці, порівняно з учорашнім днем, збільшилася кількість споживачів без опалення та гарячого водопостачання. Про це свідчать дані ПАТ «Київенерго».

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, які знаходяться на балансі компанії, станом на 6:00 ранку 11 листопада 2014 року тимчасово без опалення залишається 64 споживача (будинків, закладів та відомств), без гарячого водопостачання  — 85 споживачів» - зокрема, йдеться у повідомленні.

Зауважимо, найбільша кількість відключень припадає на Шевченківський, Святошинський, Подільський, Солом’янський та Деснянський райони.

Примітно, у «Київенерго» зазначають, що впродовж минулої доби вдалося усунути 37 пошкоджень та, відповідно, підключити 136 споживачів.

Як відомо, вчора, 10 листопада, у столиці тимчасово без опалення перебувало 15 споживачів, без гарячого водопостачання  — 35.

Нагадаємо, «Київенерго» має ліквідовувати пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

 
Коментарі (0)