ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняАварії на тепломережах віддаляють киян від гарячої води

Аварії на тепломережах віддаляють киян від гарячої води

У столиці через аварії на тепломережах значно збільшилася кількість відключень гарячого водопостачання порівняно з попередніми днями. Сьогодні з цих та інших причин у місті без ГРВ понад 2 тисячі абонентів.

Впродовж останніх днів тепломережі столиці потерпають від аварій. Це ще значно віддалило киян від омріяної гарячої води в кранах. Так, за інформацією ПАТ «Київенерго», сьогодні без гарячого водопостачання з цих та інших причин перебуває понад 2 тисячі будинків.

«Станом на 8 жовтня загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 2 373 споживача, що складає 15,19% від загальної кількості абонентів, яким надає послуги компанія» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що  через пошкодження  тепломереж без гарячої води – 959 споживачів, внаслідок обмеження газопостачання теплоджерел компанії – 943, у зв’язку  із заміною трубопроводів – 341 та через планові роботи у тепловому господарстві – 95.

Примітно, на початок тижня через аварії на тепломережах було відключено від гарячого водопостачання 341 споживача. За два дні це число зросло майже в три рази.

 
Коментарі (0)