ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАварії на водопроводах залишили Суми без води

Аварії на водопроводах залишили Суми без води

Через ряд аварій на водогонах у Сумах без холодної та гарячої води залишаються мешканці 9-12 мікрорайонів. До окремих будинків вода подається при заниженому тиску.

У Сумах декілька мікрорайонів залишились без води через аварію на магістральному водоводі по вул. Черепіна. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міськради.

«Порив на водоводі діаметром 400 мм по вул. Черепіна стався вночі 14 лютого. Ліквідувати аварію без зупинки водопостачання не вдалось. Відтак, довелось призупиняти роботу Токарівського водозабору» - зазначається в повідомленні.

Таким чином, без холодної та гарячої води залишились частково 10-й та 11-й мікрорайони. «Ремонтні роботи планували завершити вночі 15 лютого, але складність цих робіт не дозволила відновити роботу водогону до ранку. До того ж сталося ще кілька аварій – на магістральному водогоні 300 мм по вул. Д. Коротченка та на мережі діаметром 500 мм біля будинку №49 по проспекту Михайла Лушпи» - додається у повідомленні.

Станом на 11:00 15 лютого без холодної та гарячої води залишаються мешканці 9-12 мікрорайонів, а у будинках по вул. Харківська, вул. Прокоф’єва та вул. СКД – занижений тиск.

Аварійні бригади продовжують працювати над усуненням поривів водогонів, аби щонайшвидше відновити водопостачання в оселях містян.

 
Коментарі (0)