ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаАвстрія потурбується про енергоощадливість Львівщини

Австрія потурбується про енергоощадливість Львівщини

Австрія готова підтримати впровадження проектів з енергоефективності та відновлювальної енергії на території Львівщини. Успішним, на думку австрійських представників, може стати використання біопалива замість газу та електроенергії в регіоні.

Республіка Австрія має намір підтримати впровадження та реалізацію проектів з енергоефективності і відновлювальної енергії у Львівській області, адже вважає регіон перспективним для розвитку цих сфер. Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Австрія в Україні Вольф Дітріх під час зустрічі з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою, передає прес-служба Львівської ОДА.

«Ваш регіон має значний позитивний досвід у реалізації енергоощадних програм та впровадженні енергоефективних заходів, зокрема з використання біомаси як альтернативного палива. Цю позитивну динаміку варто застосувати для наступних проектів», - відзначив австрійський посол.

За словами пана Дітріха, перспективним напрямком для регіону може стати заміщення електроенергії та газу біопаливом.

«Це дуже перспективний напрямок, який може принести користь не лише для міста, а й регіону. Тому ми готові допомогти та застосувати досвід австрійських компаній», - резюмував він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Швеція готова до співпраці з Україною щодо реалізації проектів з енергозбереження та енергоефективності. Наразі в Україні впроваджується вже більше десятка таких проектів.

 
Коментарі (0)