ГоловнаНовини ЖКГТранспортАвтоперевізники Криму хочуть звільнитися від податків

Автоперевізники Криму хочуть звільнитися від податків

Висока вартість дизельного палива і низькі тарифи на проїзд розоряють автоперевізників Криму. Щоб вирішити фінансову проблему, транспортники просять підвищити ціни на перевезення та звільнити їх від сплати деяких податків.

Кримські автоперевізники планують звернутися до Прем'єр-Міністра Росії Дмитра Медведєва з проханням звільнити їх від сплати кількох видів податків. Крім того, транспортники вимагають підвищити тарифи на пасажирські перевезення. Вони вважають, що ціни на проїзд в окупованому Криму повинні бути на рівні Краснодарського краю Росії. Про це повідомив віце-президент «Асоціації автомобільних перевізників» Криму Зіновій Лудчак, передає «Кримінформ».

«До 1 липня необхідно направити письмове звернення до Прем'єр-Міністра з проханням звільнити пасажирські автотранспортні підприємства від сплати податку на прибуток, ПДВ, а також ввести мораторій на сплату штрафів і пені з податків», - сказав він.
 
Крім того, перевізники заявляють, що дизельне паливо в Криму вище за ціною, ніж в Росії, а вартість проїзду нижча. Тому вони попросили підвищити тарифи на перевезення приблизно в два рази.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з переходом на російські рублі в Севастополі підвищилася ціна на проїзд у морському транспорті. Однак перевізники скаржаться, що навіть вона не покриває збитків.
 
Коментарі (0)