ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАвтівки стають заручниками негоди

Автівки стають заручниками негоди

Негода б'є по українських автівках. У Дніпропетровській області неодноразово фіксують випадки застрягання транспортних засобів у снігових заметах.

У Дніпропетровській області рятувальники продовжують проводити заходи щодо вилучення та буксирування автомобілів зі снігових заметів та розчищення автошляхів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС.

Так, напередодні у Магдалинівському районі під час руху на дорозі застряг у сніговому заметі легковий автомобіль «Опель», в якому знаходилися двоє людей з 2-річною дитиною.

На автодорозі поблизу с. Лобойківка Петриківського району рятувальниками була надана допомога по буксуванню вантажного автомобіля «Фольксваген», який під час руху застряг у кюветі. Вантажівка вийшла з ладу, через що водій самостійно не зміг виїхати на тверде покриття.

У Петропавлівському районі, поблизу с. Богдановербки, на автошляху «Богдановербки–Брагинівка» під час руху застрягли у сніговому заметі 2 легкових автомобіля «Форд» та «Міцубісі», в яких знаходилися 5 людей.

У Покровському районі поблизу с. Просяна під час руху по дорозі застряг у сніговому заметі вантажний мікроавтобус «Газель».

Нагадаємо, Держслужба просить у дні несприятливих погодних умов утриматись від поїздок, а також прибрати власний транспорт із вулиць, не перешкоджати руху пожежного та аварійно-рятувального автотранспорту, не перекривати проїжджі частини доріг, під’їзди до будинків та пожежних гідрантів.

 
Коментарі (0)