ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоАзаров: Країна не відчула на собі ремонту доріг

Азаров: Країна не відчула на собі ремонту доріг

Сьогодні в Україны 70 тис. км доріг «і для того, щоб стати єврокраїною по якості доріг, треба будувати 20 років, нарощуючи темпи будівництва».

Микола Азаров обіцяє, що по завершенню футбольного чемпіонату «Євро-2012» перепочинку у відновленні інфраструктури об'єктів не буде.

Про це Прем'єр-міністр заявив сьогодні на заході в Клубі Кабміну, повідомляє корреспондет «У.К.».

«Я вже зараз думаю над тим, як зберегти темпи реалізації інфраструктурних проектів (який був узятий перед «Євро-2012» - Ред.). У багатьох моїх колег складається враження, що «Євро» закінчиться, і ми почнемо відпочивати і буде перепочинок. Ні! Жодного перепочинку не буде! Навіть думати про цей перепочинок не варто», - наголосив Прем'єр-міністр.

Він нагадав, що в рамках підготовки до «Євро» в 2012 р. було реконструйовано близько 3 тис. км доріг, але вся країна на собі це не відчула, оскільки сьогодні в Україны 70 тис. км доріг «і для того, щоб стати єврокраїною по якості доріг, треба будувати 20 років, нарощуючи темпи будівництва».

Крім того, Азаров повідомив, що на першому місці в порядку денному для уряду стоїть програма «будівництва доброго житла» - «недорогого, але доброго, нормального, сучасного, доступного мільйонам». Він пояснив, що це питання є найбільш актуальним для Кабміну, оскільки більшість житлових будинків збудовано в 50-60 роках і вже своє відпрацювали.


Катерина Селіванова

 
Коментарі (0)