ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняАзаров мріє розвивати Крим за рахунок бізнесменів

Азаров мріє розвивати Крим за рахунок бізнесменів

Прем’єр-міністр України Микола Азаров закликав представників бізнесу інвестувати у реалізацію інфраструктурних проектів у Криму.

Про це він заявив під час виступу на ІІІ Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі держав-учасниць СНД «Ялтинські ділові зустрічі», інформує прес-служба уряду.

 «Я закликаю інвесторів, які беруть участь у роботі цього форуму, зважити всі свої можливості і взяти участь у реалізації інвестиційних проектів у Криму. Зі свого боку Уряд максимально сприятиме реалізації таких проектів», - сказав Микола Азаров.

Він додав, що Крим має унікальні кліматичні умови для розвитку туристичної сфери. 

У свою чергу, Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов у коментарі журналістам повідомив, що інвестиційні проекти, презентовані в рамках «Ялтинських ділових зустрічей», відображають ключові напрямки стратегічного розвитку Автономної Республіки Крим.

«На наших стендах ми презентували саме ті глобальні проекти, які вважаємо зараз життєво необхідними для Криму і які відображені в Стратегії розвитку Автономної Республіки Крим», - цитує Могильова прес-служба Радміну АРК.

Як наголошується в повідомленні, серед стратегічних інвестиційних напрямків – розвиток транспортної інфраструктури, агропромислового комплексу, включаючи реконструкцію системи зрошення, модернізація системи водовідведення та водопостачання Східного Криму, газифікація населених пунктів і т.д.

«Це ті глобальні проекти, над якими ми працюємо і ведемо переговори з потенційними інвесторами», - резюмував Голова Ради міністрів Криму. 

 
Коментарі (0)