ГоловнаНовини ЖКГТранспортАзаров змінить незручний графік руху Skoda

Азаров змінить незручний графік руху Skoda

Прем'єр-міністр України Микола Азаров написав у своєму Facebook, що «Укрзалізниця» перегляне незручний графік руху «Шкоди».

Прем'єр-міністр України Микола Азаров написав у своєму Facebook, що «Укрзалізниця» перегляне незручний графік руху «Шкоди». Про це він написав відповідаючи на запитання щодо незручностей графіку руху «Шкоди». 

«Мій помічник ваше повідомлення як раз відправить в «Укрзалізницю». Я попрошу відповісти мені, як вони так розрахували. А доводи ваші вважаю заслуговують на увагу», - написав Микола Азаров у відповідь на запитання Едуарда Лалаяна: Шановний Микола Янович! Прошу звернути Вашу увагу на новий графік руху поїздів у східній Україні.

Дуже незручний поїзд «Шкода» Донецьк-Харків виїзд з Донецька до 20:14 і прибуттядо Харкова в 23:59. А як далі по Харкову добиратися студенту вночі? Метро ось-ось закриється, а маршрутки взагалі в цей час вже не ходять. теж саме з Харкова в Донецьк. Виїзд з Харкова до 6:25. А як же дістатися до вокзалу, якщо метро відкривається в 6:00. Значить більшість людей не зможуть потрапити на цей поїзд фізично, так як живуть не дуже близько до вокзалу. Не реальний графік і абсолютно не пристосований до нинішніх темпів життя в Україні».

 
Коментарі (0)