ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаБанкрутів змусять погасити борги

Банкрутів змусять погасити борги

Закон спрямований на зменшення заборгованості суб'єктів господарювання, діяльність яких пов'язана з постачанням споживачам теплової енергії, за спожиті енергоносії перед енерго-і газопостачальниками.

Президент України Віктор Янукович підписав закон № 4521-VI «Про внесення змін до статті 22 Закону України  «Про теплопостачання». Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Закон встановлює, що в разі припинення юридичної особи - підприємства, діяльність якого пов'язана з постачанням споживачам теплової енергії, передачею теплогенеруючого обладнання на підставі договору оренди, концесії, лізингу, управління і т.п. орган, який прийняв відповідне рішення, в обов'язковому порядку вирішує питання погашення заборгованості такого суб'єкта перед енерго-і газопостачальниками.

Закон спрямований на зменшення заборгованості суб'єктів господарювання, діяльність яких пов'язана з постачанням споживачам теплової енергії, за спожиті енергоносії перед енерго-і газопостачальниками, запобігання накопичення боргів за енергоносії.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла відповідний закон № 9399 15 березня 2012 року.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)