ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Батьківщина» оголосила про перехід до радикальних заходів для зниження тарифів

«Батьківщина» оголосила про перехід до радикальних заходів для зниження тарифів

Партія вимагає ухвалити пакет "тарифних" законопроектів і оголошує про перехід до радикальних заходів для зниження тарифів.

За словами Юлії Тимошенко, мова йде про створення тимчасової слідчої комісії щодо тарифів і наявності корупції в "Укргазвидобуванні" та "Нафтогазі України".

Юлія Тимошенко вимагає прийняття трьох законопроектів для зниження комунальних тарифів: про зниження ренти на видобуток газу; про передачу газу українського видобутку на потреби населення; про встановлення прозорої процедури формування тарифів на житлокомпослуги.

"Ми будемо ультимативно вимагати! Нас не влаштує лише включення до порядку денного. Нас влаштує повне голосування за законопроекти, їх підписання, негайне зниження ціни на газ і, як наслідок - зниження тарифів на тепло і гарячу воду. Це вже перейшло всякі межі, і просто розмовами на погоджувальній раді вже не обійдеться! "Батьківщина" переходить до радикальних заходів, і ми більше нікому не дамо знущатися над людьми", - заявила Тимошенко сьогодні на засіданні погоджувальної ради.

Раніше "Батьківщина" подала два позови до суду, щоб оскаржити підвищення комунальних тарифів. Перший стосується рішення Кабінету міністрів про скасування так званих "соціальних" норм споживання газу та встановлення єдиної ціни на рівні 6879 грн. за тис. куб. м. газу. Другий - рішення Національної комісії з регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг про підвищення тарифів на центральне опалення і гаряче водопостачання.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
04 Липня 2016 p. 23:39
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Тобто, треба боротися з причиною цього неподобства, а не з наслідком.