ГоловнаВибір редакціїМістобудуванняБажаючих забудовувати Київ стає все більше

Бажаючих забудовувати Київ стає все більше

Цьогоріч кількість офіційно зареєстрованих забудовників у столиці збільшилась майже на 80%.

Київ є рекордсменом з реєстрації будівельних компаній і фізичних осіб-підприємців, які займаються будівельним бізнесом, повідомляє УНН.

За інформацією Державної реєстраційної служби, з початку поточного року таких у Києві зареєстровано 507. З них 487 - юридичні особи та 20 - фізичні особи-підприємці.

Також з початку поточного року станом на 1 вересня в Україні було зареєстровано 1 тис. 204 юридичних осіб та 260 фізичних осіб-підприємців, які бажають займатися будівництвом житлових і нежитлових будівель, зазначивши це основним видом своєї діяльності. Це майже на 29% більше, ніж за аналогічний період 2012 року, коли було зареєстровано 1 тис. 138 суб'єктів господарювання.

При цьому за аналогічний період минулого року в столиці було зареєстровано 285 суб'єктів господарювання, які відзначили основним видом своєї діяльності будівництво житлових і нежитлових будівель, що говорить про приріст поточного року в 78%.

Як повідомляла «Україна Комунальна», з матеріалами проекту нового Генплану Києва можна ознайомитися на сайті розробника – КП «Київгенплан». У ньому враховано пропозиції та зауваження, що надійшли від киян.

 
Коментарі (0)