ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГБерег Дніпра обгородили колючим дротом

Берег Дніпра обгородили колючим дротом

Півтора кілометра берега Дніпра в районі дамби на Осокорках невідомі загородили колючим дротом. Захисники природи стверджують, що ці дії незаконні.

У Києві в районі дамби на Осокорках півтора кілометра берега невідомі огородили колючим дротом, який використовують військові. Столичні захисники природи стверджують, що там незаконно захопили землю для будівництва особняків, - інформує «Погляд».

«Це місце в народі називається «Бурло», тому що там в Дніпро виходить три труби Бортницької станції аерації. Саме під захопленою ділянкою і проходять ці труби. Будь-яка господарська діяльність, а тим більше будівництво будинків, там заборонені!, - обурюється голова Асоціації риболовів України Олександр Чистяков - проте один двоповерховий будинок там вже відбудували. Почали будувати другий - залили фундамент».

Олександр Чистяков говорить, що активні рибалки один раз вже прибирали дріт:

«Це армійський дріт, в який якщо потрапиш, то не виберешся цілим, він чіпляється зубцями і просто рве на людині шкіру. Я знаю, що кілька людей вже постраждали. Рибалки по частинах обривали його і відтягували, але тепер його забетонували. Тобто поставили вздовж берега стовпи в бетон і так закріпили. Потягти її тепер неможливо. Це незаконно. Киян просто заганяють в якусь резервацію», - упевнений громадський діяч.

 
Коментарі (0)